Consult

Het verloop van een Acupunctuur consult

Reden van uw Acupunctuur consultConsult Acupunctuur

Uw eerste consult staat in het teken van het bespreken van de klacht. Er vindt een intake plaats waarbij diverse vragen gesteld worden die voor de diagnose belangrijk zijn. Dit kunnen vragen zijn die in eerste instantie niet relateren aan de klacht. De Oosterse Geneeskunde bekijkt altijd het geheel van omstandigheden die van invloed kunnen zijn.

Diagnosconsult polsdiagnose Acupunctuure technieken

Tijdens de intake wordt er gekeken naar de tong en aan de polsen gevoeld. Dit zijn Oosterse diagnose methoden om te kijken en te voelen hoe de energiebalans zich in het lichaam verhoudt. Iedere vervolgafspraak wordt dit herhaald, samen met een korte bespreking van de huidige situatie.

“Een vriendin van mij heeft Marissa aanbevolen en daar ben ik nu nog steeds blij om. Marissa heeft aandacht voor mijn klacht en behandeld serieus en doeltreffend. Er wordt behandeld waar het nodig en het geeft een fijn gevoel dat er ook wordt gekeken van waaruit de klachten zijn ontstaan.
Op mijn beurt beveel ik dan ook  Marissa aan voor wie een goede therapeut zoekt die haar vak verstaat.”
Pauli
De behandeling

Vervolgens zal de Acupunctuurbehandeling plaats vinden. Afhankelijk van de behandeling neemt u gedeeltelijk ontkleed op de massagebank plaats. Het lichaam is bedekt met handdoeken.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.